Traductor

dimarts, 29 de gener del 2013

Màgia!

El resultat és molt bonic i és molt senzill. Necessitem ben poc per fer-ho i després els nens/es es queden parats, sembla màgia!

Material:

- Una cartolina blanca i d'un altre color
- Ceres de diferents colors
- Punxó (o escuradents)
- Vernís
- Tisores
- Pega

Agafem la cartolina blanca i hi pintem amb diferents colors, s'ha de pintar fort perquè quedi ben marcat cada color. Intentem no solapar uns amb els altres, de manera que aconseguim omplir tota la cartolina:


Un cop tenim tota la cartolina plena de colors, pintem amb cera negra per damunt de tota la superfície:


Pintem molt fort, molt fort, molt fort, per tapar els colors el màxim possible.
Un cop tot ben negre, agafem el punxó o l'escuradents i hi dibuixem el que volguem. Màgia! El traç va canviant de color!



Quan acabem de fer el dibuix, el vernissem. També el podem enganxar amb pega a una altra cartolina una mica més gran, perquè quedi més bonic:


4 comentaris:

  1. Aquesta tècnica agrada molt als infants, com dius els sembla màgia.
    Gràcies per compartit-la.
    Besets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res! Jo encantada de compartir-la!
      La veritat és que la nena que ho va fer s'ho va passar molt bé i li va agradar, però la mare que no ho havia vist mai, va quedar encara més encantada que la seva filla.
      Un petonet!

      Elimina
  2. M'agrada molt! Jo ho havia fet a cinquè de primària però vàrem pintar el full amb capes senceres de colors diferents i segons la pressió que feies al punxó sortia un color o un altre, però així queda molt bonic i ho poden fer els nens més petits. Ho provarem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És xula, eh! Jo ho feia de petita, ho recordo. Es pot adaptar depenent de l'edat que tinguin els nens/es! Quan ho provis, ja m'explicaràs com ha anat ;)

      Elimina