Traductor

dilluns, 5 de març del 2012

Projecte Gaudí

Falta poc per acabar el segon projecte de l'any, el de Gaudí. Estem fent una cosa grossa i molt xula, que un cop la coneguin els pares i mares ja l'afegiré al Blog. Tenim autèntics artistes a la classe! Les activitats que venen a continuació són les dels més petits, cada grup adapta el projecte a l'edat dels seus nens/es!

Els nostres, dels més petits del parvulari, s'ho han passat molt bé!

De moment us deixo amb unes quantes fotos i explicació del que hem anat fent durant aquest trimestre per treballar a l'arquitecte.

Primer de tot vam demanar als pares i mares que ens portessin fotos de les obres de Gaudí i vam fer, entre tots i parlant d'ell, aquest mural:


Vam enganxar fotos als armaris, a l'alçada dels nens i nenes:


Vam enganxar paperets a les lletres de Gaudí, simulant el trencadís típic de l'arquitectura modernista. Nosaltres després les vam vernissar i retallar:


 També vam fer els dracs de Gaudí que ja vaig explicar fa uns dies. Mooooolt xulos!


La paret ha quedat ben maca:


A classe de música, han treballat els "colors de Gaudí", deixant la classe a les fosques i amb unes boles que canviaven de color al ritme d'una cançó que parla de l'arquitecte "un cau de mil secrets".
I a classe d'anglès, un mural molt xulo enganxant paperets blancs a una escala de cargol (aprofitant també que som els Cargolets grans) simulant una de les de la Sagrada Família:


Com a cosa curiosa i graciosa vull afegir algo... Alguns nens/es de la classe diuen sencer "Antoni Gaudí" i la majoria si la Mariona o jo diem "Antoni?" ells responen "Gaudí!". Fa molt riure...

3 comentaris:

  1. Quin projecte més maco per apropar als més petits a l'obra de Gaudí!! genial!!

    una abraçada!

    Marieta

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Sí, la veritat és que tant a ells com als pares i mares els va agradar molt!

    ResponElimina
  3. Sí, la veritat és que tant a ells com als pares i mares els va agradar molt!

    ResponElimina